Právě vysíláme

LENNY představuje videoklip k singlu Wake Up! Povedené video se natáčelo v Londýně

20. dubna 2020 11:10
LENNY představuje videoklip k singlu Wake Up! Povedené video se natáčelo v Londýně

Lenny představuje nový videoklip k singlu Wake Up! Talentovaná zpěvačka v krátkém videu provádí svoje fanoušky Londýnem, tedy městem, kde sama studovala.

London calling

„Byla jsem nadšená, že nám Red Bull umožnil ve svých studiích v srdci Londýna vytvořit jakousi naší ,hudební kuchyni‘, kde jsme téměř čtyři dny na songu pracovali a obráběli melodii i úryvky textu,“ popisuje vznik nového singlu Lenny a dodává, že se k ní mimo britských inženýrů připojil i její osvědčený tým z Čech. Jako hosta přizvali bubeníka Davida Žbirku, který v Londýně dlouhodobě žije.

Videoklipem Lenny přenáší fanoušky do svého srdcového města, které ukazuje z trochu jiné perspektivy. Provází zapadlými uličkami Londýna, vysokou hudební školou, kterou vystudovala a bere nás do prostředí Red Bull Studios London na téměř přímý přenos nahrávání singlu. Ten, jak říká Lenny. „Na rozdíl od většiny mých písní jsem celý text dopisovala až za chodu, protože jsem zjistila, že potřebuji, aby na mě ta londýnská atmosféra zapůsobila přímo a aby se to odrazilo i ve slovech.“

Nový videoklip si můžete pustit níže. Jak se vám líbí?

 

Wake Up pochází z dlouho očekávaného alba Weird & Wonderful, které vychází na konci května. Sama Lenny říká, že čím více se blíží jeho vydání, tím větší má chuť poodhalovat lidem, co na něm můžou čekat. V předprodeji se na něj fanoušci mohou těšit začátkem května. Na Lenny se mohou fanoušci těšit 4. prosince v O2 Universu, kde proběhne její doposud největší koncert.

Zdroj: Universal Music CZ, YouTube, Lukáš Wagneter

Články, které by tě mohly zajímat