Právě vysíláme

Lenny ve spolupráci s PlayStation nazpívala píseň k pokračování videohry The Last Of Us, Part II

15. prosince 2020 11:10
Lenny ve spolupráci s PlayStation nazpívala píseň k pokračování videohry The Last Of Us, Part II

Zpěvačka Lenny v rámci ojedinělé spolupráce s oblíbenou herní konzolí PlayStation vydává videoklip Through The Valley ke hře The Last Of Us, Part II. Lenny je tak první českou interpretkou, která se takovým způsobem propojuje s celosvětovou značkou PlayStation.

Původní písni Shawna Jamese, kterou zpívá hlavní hrdinka Ellie v traileru hry The Last Of Us, Part II, vtiskla Lenny svůj projev ve spolupráci s producentem Marcusem Tranem a spolu s režisérem Ondřejem Kudynem vytvořili unikátní atmosféru videoklipu.

Lenny o spolupráci mluví s nadšením. „Odjakživa miluji filmovou hudbu a obdivuji způsob, jakým dotváří dějství v příbězích, a hlavně jak silné dokáže vyvolat emoce u diváka. Nové PlayStation hry mají neskutečně kvalitní provedení a příběhy a zvraty v nich obsažené jsou skvěle vymyšlené,“ říká zpěvačka a dodává, že videohry řadí mezi další odvětví, v nichž hraje hudba obrovskou roli. „Jsem ráda, že jsem na tom mohla mít zčásti i svůj podíl. I když mým úkolem nebylo vytvořit píseň, která bude nová, snažila jsem se alespoň vybrat tým lidí, kteří jí společně se mnou vtisknou tu správnou atmosféru. Píseň v mém provedení skvěle zprodukoval hudebník Marcus Tran a režie klipu se zhostil Ondřej Kudyn, který už se nám velmi osvědčil při tvorbě klipu k populárnímu singlu Easy,“ komentuje projekt.

Články, které by tě mohly zajímat