Právě vysíláme

LEOŠ MAREŠ bude v dnešní SUPERSTAR hostit soutěžícího pivem! Proč?

15. března 2020 15:10
LEOŠ MAREŠ bude v dnešní SUPERSTAR hostit soutěžícího pivem! Proč?

Oblíbená hudební show SuperStar dnes večer pokračuje další epizodou.

Pětice porotců ve složení Leoš Mareš, Monika Bagárová, Pavol Habera, Patricie Pagáčová a Marián Čekovský bude opět rozhodovat o postupu soutěžících, kteří si přišli splnit svůj sen. Na diváky čekají nejen nadějní a talentovaní zpěváci, ale i ti, kteří svými výkony porotu i celý národ rozesmějí nebo šokují.

Některé soutěžící uvidíte poprvé v životě teprve až v SuperStar. Ale soutěžícího Jiřího Chroboka možná znáte, aniž byste si to věděli. Jakožto telefonní operátor marketingové společnosti vám už totiž možná telefonoval. Nyní ale svůj hlas hodlá předvést v pěvecké poloze.

Jiří by se hrozně rád stal novou hvězdou česko-slovenské pop-music a prorazil jako sólový zpěvák. Dříve to už zkoušel se svou kapelou, tehdy to však nevyšlo. Z dob působení v kapele si ale odnesl jeden typicky český zvyk. Před každým vystoupením si velmi rád dá pivo. Jiřího tak překvapí Leoš Mareš, který se o něm tuto informaci dozvěděl a připravil si pro něj jeho oblíbené tekuté pohoštění. Bude doušek lahodného piva Jiřímu stačit k tomu, aby oblažil porotu svým pěveckým výkonem?

Nechme se překvapit.

Zdroj: TV Nova

Články, které by tě mohly zajímat