Právě vysíláme

Lewis Capaldi překvapil cestující v letadle. Zahrál jim a přinesl občerstvení

3. dubna 2023 18:08
Lewis Capaldi překvapil cestující v letadle. Zahrál jim a přinesl občerstvení

Lewis Capaldi se cestujícím z Londýna do Los Angeles postaral o výjimečný zážitek. Zahrál si na stevarda a nejenže je obsloužil, ale zahrál jim také několik svých písní. Své vystoupení pak s humorem sobě vlastním zakončil slovy: „Pokud mě neznáte, jmenuji se Ed Sheeran.“

Vysněný sen všech fanoušků Lewise Capaldiho. Zpěvák překvapil při letu British Airways cestující, když převzal roli stevarda a začal je obsluhovat. Na palubě byly i jeho fanynky, které obdržely speciální pozvání. Co je čeká, však netušily. Když se tedy zpěvák objevil, byly v takovém šoku, že se nezmohly na slovo.

Zpěvák je mezitím obsloužil a zároveň si nabídnul z tuby brambůrek, kterou měla jedna z jeho příznivkyň u sebe. Posléze všem oznámil, že jim zazpívá pár svých songů včetně ještě nevydaných z připravovaného alba. „Omlouvám se těm, kteří spí,“ dodal ještě před svým výkonem.

Na závěr svého mini koncertu všechny rozesmál slovy: „Promiňte se za vyrušení. Pokud mě neznáte, jmenuji se Ed Sheeran.“

Fanynky zpěváka, které byly na palubě letadla, neskrývaly nadšení. „Nikdy jsem ho neviděla tak blízko,“ uvedla jedna pro New York Post. „Zdá se mi to neskutečné,“ souhlasila další. Capaldi vyrazil do USA na další část svého aktuálního turné, s nímž zavítal také do České republiky.

Články, které by tě mohly zajímat