Právě vysíláme

Lewis Capaldi prodlužuje svoji pauzu, na scénu se vrátí zřejmě až příští rok

28. března 2021 8:10
Lewis Capaldi prodlužuje svoji pauzu, na scénu se vrátí zřejmě až příští rok

Lewis Capaldi se minulý rok stáhl do ústraní. Učinil tak proto, aby mohl v klidu dokončit své nové album. A jelikož ještě nemá hotovo, rozhodl se si pauzu prodloužit. Na nové songy se tak fanoušci zpěváka mohou těšit zřejmě až v roce 2022.

„Lhal bych, kdybych vám řekl, že jsem nebyl vystrašený z psaní svého dalšího alba. Spoustu jsem toho už ale vytvořil a nemůžu se dočkat, až to všichni uslyšíte. Chci si však být jistý tím, že cokoliv dalšího vydám, bude opravdu nejlepší. Částečně to chci i kvůli sobě, protože ty písně budu zpívat několik dalších let na pódiu,“ napsal Capaldi na svůj Instagram.

Autor hitu Someone You Loved se proto rozhodl prodloužit svou pauzu. „S těžkým srdcem jsem přeplánoval všechny moje letošní koncerty. Chci teď vložit veškeré své úsilí do vzniku nového alba,“ dodal zpěvák.

Zároveň uvedl, že lituje, že zprávou spoustu svých příznivců zklamal. Především pak po takovém roce, jaký byl ten loňský. Nová deska je však pro něj teď prioritou číslo jedna.

„Vážně mě mrzí, že se s vámi tento rok neuvidím. V roce 2022 ale vydám novou muziku a odjedu tunu koncertů. Navštívím tolik míst na světě, kolik budu moci,“ těší se Capaldi.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat