Právě vysíláme

Lewis Capaldi vydal novinku Wish You The Best, doprovází ji emotivní videoklip

15. dubna 2023 9:10
Lewis Capaldi vydal novinku Wish You The Best, doprovází ji emotivní videoklip

Lewis Capaldi překvapil fanoušky a měsíc před vydáním druhého alba vydal další singl z něj. Tentokrát jde o emotivní skladbu Wish You The Best, kterou naživo zahrál také během svého pražského koncertu. Doprovází ji videoklip, který vypráví o lásce psa ke svému páníčkovi.

„Tenhle song je pro mě opravdu speciální,“ přiznal Capaldi k emotivní baladě. Ve Wish You The Best se zpěvák vyrovnává z rozchodu se svou dívkou. „Ale lásko / chtěl bych Ti říct, že mi chybí Tvé zelené oči / a když jsem řekl, že bychom mohli být přáteli, lhal jsem / chtěl bych Ti říct, že si přeju, abys nikdy neodešla / ale místo toho Ti přeju jen to nejlepší / chtěl bych Ti říct, že bez Tebe je všechno špatně / a že jsi všechno, co potřebuju / chtěl bych Ti říct, že si přeju, abys nikdy neodešla / ale místo toho Ti přeju jen to nejlepší,“ zpívá hudebník v novince.

Píseň bude součástí zpěvákova připravovaného alba Broken By Desire To Be Heavenly Sent, které vyjde v pátek 19. května 2023. Obsahovat bude i dříve vydané písně Forget Me, Pointless a How I’m Feeling Now. Všechny Capaldi naživo zahrál také během pražského únorového koncertu.

Ačkoliv jsou z novinek jeho příznivci nadšení, muzikant přiznal, že má z vydání druhého alba strach. „Nemyslím si, že ještě někdy vydám tak velkou píseň, jakou byla Someone You Loved. Ale cítím tlak, abych vydal alespoň takovou hudbu, která se bude lidem, kteří na mě přijdou, líbit. Miluju hudbu, kterou dělám a nemyslím si, že se ta na nové desce příliš liší od té, co jsem vydal v minulosti. Ale je to nervy drásající. Čím úspěšnější moje písně jsou, tím více zjišťuji, že si nejsem jistý svými schopnostmi,“ přiznal Capaldi.

Před časem zpěvák připustil možný předčasný konec kariéry. Trpí totiž Touretteovým syndromem, kvůli kterému má nekontrolovatelné tiky, jež mu občas dokonce znemožňují zpívat. Naposled se tak stalo během koncertu v Německu, kde za něj dozpívali hit Someone You Loved jeho fanoušci. „Jestliže se dostanu do bodu, kdy sám sobě způsobím nenapravitelné škody, skončím,“ uvedl.

 

Články, které by tě mohly zajímat