Právě vysíláme

LIAM HEMSWORTH se konečně vyjádřil k rozchodu s MILEY CYRUS!

14. srpna 2019 11:10
LIAM HEMSWORTH se konečně vyjádřil k rozchodu s MILEY CYRUS!

Ačkoliv teprve v prosinci minulého roku uzavřeli manželství, už jsou od sebe. Rozchod Miley Cyrus a Liama Hemswortha fanoušky pořádně překvapil. Dvojice totiž patřila ke stabilním párům Hollywoodu a odloučení opravdu nikdo nečekal.

„Rozhodli se, že se každý bude věnovat vlastní kariéře. Jejich rozchod ale nic nemění na tom, že stále zůstávají oddanými rodiči všech svých zvířecích mazlíčků, která společně vlastnili,“ řekl mluvčí Miley a víc celou záležitost komentovat nechtěl. Ani samotná zpěvačka doposud žádné oficiální vyjádření nezveřejnila a na Instagramu pouze zveřejnila několik podivných vzkazů jako například: „Změna je nevyhnutelná… Nesnažte se bojovat proti evoluci, protože nikdy nevyhrajete.“

Nyní se konečně k rozchodu vyjádřil i samotný Liam a fanouškům nechal na svém profilu pěkný vzkaz. „Ahoj, chci jen oznámit, že já a Miley jsme se rozešli a já ji nepřeji nic jiného než zdraví a štěstí,“ napsal slavný herec a zároveň uvedl, že rozchod už nebude nadále komentovat a prosí novináře o soukromí.

Zahraniční média spekulují, že za rozchodem populární dvojice může být záliba Miley v ženách. Sama zpěvačka se totiž svou bisexuální orientací rozhodně netají a ihned po rozchodu se objevují její fotografie s půvabnou blonďatou modelkou, se kterou má v těchto dnech trávit dovolenou.

 

Zdroj: Instagram, Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat