Právě vysíláme

Liam Payne a jeho snoubenka se rozešli, podvedl ji s jinou ženou

26. května 2022 8:10
Liam Payne a jeho snoubenka se rozešli, podvedl ji s jinou ženou

Tohle si Liam Payne za rámeček asi nedá. Zpěvák se měl zanedlouho ženit, místo toho si však začal s jinou. Jeho nová přítelkyně, modelka Aliana Mawla, sdílela společnou fotografii na sociálních sítích. O ní se snoubenka Paynea dozvěděla od fanoušků.

Takhle si rozchod Maya Henry s dlouholetým přítelem Liamem Paynem asi nepředstavovala. O nevěře se dozvěděla prostřednictvím sociálních sítí, když ji jedna z fanynek označila na přesdílené fotografii, kde někdejší člen One Direction objímá jinou ženu – konkrétně modelku Alianu Mawlu, která si zahrála v jednom z jeho videoklipů. Příznivkyně páru to přitom udělala zcela nevědomky, myslela si totiž, že se jedná o Henry.

„Opravdu vás miluji, ale přestaňte mi, prosím, zasílat fotografie mého snoubence s jinou. Nejsem na nich já. Není pro mě jednoduché se na ně dívat,“ nechala se slyšet.

Není to poprvé, co se Payne s Henry rozešli. Zdá se však, že tentokrát už to bude nadobro. Před ní randil zpěvák například s o deset let starší zpěvačkou Cheryl Cole, která mu porodila syna Beara. Už dříve Payne přiznal, že v randění není příliš dobrý. Uvidíme tedy, jak dlouho mu vydrží vztah s modelkou Mawlou.

 

Články, které by tě mohly zajímat