Právě vysíláme

LIAM PAYNE překvapil novým songem! Koho si přizval na spolupráci?

3. září 2018 8:00
LIAM PAYNE překvapil novým songem! Koho si přizval na spolupráci?

Jeden z nejúspěšnějších zpěváků současnosti a bývalý člen One Direction Liam Payne vydává latino singl First Time, na kterém spolupracoval s hip-hopovou hvězdou Frenchem Montanou.

Singl pochází z čerstvě vydaného stejnojmenného EP, které obsahuje celkem 4 skladby. „Jak jistě víte, v posledních pár měsících jsem prošel velkými změnami. Podíval jsem se na nějaké písně z chystaného alba a přišlo mi, že jsou z jiné doby. Debutové album by mě mělo co nejvěrněji reprezentovat. Momentálně jsme zpět ve studiu a pracuji na finální úpravě nových skladeb. Jsem z nich opravdu nadšený. V mezičase mám pro vás kolekci písní First Time, na které jsem vskutku pyšný,“ přibližuje počin Liam.

Liam Payne si k dnešnímu dni připsal přes dva biliony streamů. Jeho debutový sólový singl Strip That Down, na kterém spolupracoval s QuavemMigos, získal přes 10 milionů prodaných kopií, v pěti zemích se stal platinovým (včetně UK a USA), zařadil se mezi nejprodávanější singly roku 2017 a mezi členy One Direction se jednalo o nejúspěšnější sólový počin. Další singl Familiar nahraný s J Balvinem strávil 16 týdnů v britské hitparádě singlů a duet s Ritou Orou For You, který vznikl pro film Fifty Shades Freed, se zařadil mezi první desítku britských singlů.

Zdroj: Universal Music 

Články, které by tě mohly zajímat