Právě vysíláme

Liam Payne šokoval fanoušky. Podstoupil plastickou operaci?

20. března 2023 12:08
Liam Payne šokoval fanoušky. Podstoupil plastickou operaci?

Liam Payne se o víkendu zúčastnil slavnostní premiéry filmu All Of Those Voices svého někdejšího spoluhráče Louise Tomlinsona. Vypadal však jinak, než ho fanoušci znají. A tak se objevily otázky, zda nepodstoupil plastickou operaci.

Návrat One Direction je zatím v nedohlednu, část skupiny si však fanoušci mohli užít na premiéře filmu All Of Those Voices Louise Tomlinsona. Na ni dorazil mimo jiné Liam Payne, jehož tvář vypadala jinak než normálně. Především čelisti měl nezvykle ostré, a tak se začali fanoušci psát, zda nepodstoupil plastickou operaci, aby vypadal „mužněji“.

Zahraniční média hovoří o takzvané bukální léčbě, během které jsou pacientovi odstraněny tukové polštářky z vnitřní strany tváře, což vede právě k více hranatému obličeji. Operace trvá zhruba hodinu.

Zatímco ke spekulacím o operaci se zatím Payne nevyjádřil, podpořil na sociálních sítích právě kamaráda z One Direction Louise Tomlinsona, kterému vzdal ve svém postu hold. „Můj krk mě bolí od toho, jak moc k tobě právě teď vzhlížím. Vždycky jsi byl mým kámošek a bráchou, ale až teď jsem dostal pořádně příležitost nahlédnout do tvého světa a o to víc si tě teď vážím. To, s čím ses potýkal, a jak jsi to všechno držel v sobě!“ vyjádřil Payne obdiv k někdejšímu spoluhráči.

„Moc se omlouvám, že jsem tady pro tebe nebyl víc. Cítím se zahanbený, že jsem ti nebyl tak dobrým přítelem, jakým jsi byl ty mně. Tvůj dokument mě emočně vyždímal, a to jsem byl jeho součástí jen hodinu a půl. Ty sis to celé prožil,“ dodal.

Louis Tomlinson si prošel obtížným obdobím. V roce 2016 mu ve třiačtyřiceti letech zemřela matka na rakovinu, o tři roky později pak přišel o teprve osmnáctiletou sestru Félicité.

 

Články, které by tě mohly zajímat