Právě vysíláme

LIL WAYNE pořádně zuří. Jeho zápisník s ručně psanými texty se prodává za obrovský balík peněz!

10. dubna 2019 11:10
LIL WAYNE pořádně zuří. Jeho zápisník s ručně psanými texty se prodává za obrovský balík peněz!

Lil Wayne patří dnes mezi rapové legendy a jeho songy zná prakticky celý svět. Je proto logické, že některé jeho osobní věci se občas objeví v dražbě, kde se nabízí na velký obnos peněz.

Americká aukční síň Moment In Time zařadila do své dražby vzácný sešit, do kterého Lil psal své úplně první rapové texty v roce 1999. Na malý notýsek vypsala částku 250 tisíc dolarů a je pevně rozhodnuta z vysoké ceny neustoupit.

Když si toho všiml samotný rapper, začal zuřit. Svého zápisníku se totiž prý nikdy nevzdal a byl mu jen sprostě ukraden. Příběh notýsku s dnes již slavnými hity je však velmi nejasný. Internetový portál TheSource například tvrdí, že zápisník našel jeden ze zaměstnanců firmy, která odkoupila Waynův vůz. Kde je ovšem pravda? To nikdo neví!

Ačkoliv se Lil Wayne snaží notýsek získat zpět, aukční síň se rozhodla, že se svého klenotu jen tak nevzdá. Majitel společnosti Gary Zimet prý rapperovi vzkazuje, že pokud opravdu o zápisník tolik stojí, bude za něj muset zaplatit celou částku 250 tisíc dolarů. S tímto návrhem se samozřejmě Lil, ani jeho právníci smířit nechtějí, a tak vymýšlí, jak získat notes zcela zdarma. Co myslíte, povede se jim to?

Ukázka ze zápisníku

 

Zdroj: lilwaynehq.com

Články, které by tě mohly zajímat