Právě vysíláme

Lil Wayne praštil svého bývalého asistenta, teď musí k soudu

28. srpna 2022 8:10
Lil Wayne praštil svého bývalého asistenta, teď musí k soudu

Lil Wayne bude muset k soudu. Podle oficiálních dokumentů, které má k dispozici server The Blast, měl praštit svého bývalého asistenta během hádky v soukromém jetu.

Lil Wayne se přidá do dlouhé řady amerických hvězd, kterým se nevyhnul soud. Když se během letu v soukromém jetu začal hádat s pilotem, připletl se do potyčky jeho bývalý asistent Andrew Williams. Toho měl rapper následně praštit. Muž se proto rozhodl na někdejšího zaměstnavatele podat trestní oznámení.

„Na palubě letadla došlo k hádce mezi pilotem a Lil Waynem. Andrew Williams chtěl zabránit fyzické potyčce, a tak se mezi pilota a Lil Waynea postavil. Rapper se proti němu otočil a praštil ho sevřeným zápěstím do čelisti,“ stojí v oficiálním dokumentu.

Uvádí se v něm zároveň, že Williams utrpěl několik menších zranění, a to od mnoha prstenů, které Lil Wayne nosí. Po rapperovi požaduje zaplacení léčebných výloh, kompenzaci ztráty příjmu, žaluje ho rovněž na neoprávněné ukončení pracovního poměru. Hned po incidentu ho totiž rapper vyhodil.

Články, které by tě mohly zajímat