Právě vysíláme

LILY ALLEN oslavila devět měsíců abstinence nahou fotografií!

5. května 2020 13:10
LILY ALLEN oslavila devět měsíců abstinence nahou fotografií!

Pětatřicetiletá Lily Allen oslavila na Instagramu devět měsíců střízlivosti. A při té příležitosti zveřejnila dost pikantní fotografii.

Zpěvačka z Británie je nejvíce známá díky svému songu Not Fair, který vypustila do světa už před 11 lety. Raketová sláva byla ovšem pro Lily osudná a populární muzikantka začala mít brzo problémy s drogami a alkoholem. Jak totiž zpěvačka sama přiznala, v minulosti byla závislá na kokainu, alkoholu i sexu.

Dnes již dvojnásobné mamince se podařilo její démony překonat a nyní už zpěvačka devět měsíců abstinuje. „Dnes je to devět měsíců, co jsem střízlivá! A začínají se mi rýsovat svaly. Jsem nadšená. Pořád si ale neumím ustlat postel,” pochlubila se Lily na sociálních sítích na konci dubna a připojila fotku v upnutých legínách. Pouhý den před tím přitom nahrála fotku, na které má na sobě jen turban z ručníku a jinak je zcel nahá. “Potřebuji ujištění,” napsala zpěvačka a vyzvala fanoušky, aby jí zvedli náladu pár komplimenty. S jejím sebevědomím to tak slavné zjevně asi nebude.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat