Právě vysíláme

Lipo a Kryštof natočili příběh lásky, rapper ve videu žádá svou přítelkyni o ruku

15. června 2021 8:10
Lipo a Kryštof natočili příběh lásky, rapper ve videu žádá svou přítelkyni o ruku

Písnička Jednou jsem slíbil rappera Lipa a kapely Kryštof se dočkala videoklipu. Ten zachycuje zásadní krok v životě dvou mladých lidí a rapper si do něj přizval přítelkyni Kristýnu.

„Když jsem psal text songu s refrénem ‚Jednou jsem slíbil, že si tě vemu, Bůh je mi svědkem, já nikdy nezapomenu…‘, přirozeně jsem myslel na svou přítelkyni Týnu. Až později mi ale došlo, že tato písnička nás a naše současné rozpoložení opravdu charakterizuje a že bych nechtěl zůstat pouze u slov. Přišel zkrátka čas naši lásku posunout dál. Ne nadarmo se říká, že scénář někdy píše sám život,“ říká Jonáš Červinka alias Lipo.

Rapper na písni spolupracoval s Richardem KrajčemKryštof. „Asi jsem stará škola, ale mně se tahle poezie v hip hopu líbí. Právě sdělení písně, text a silný refrén mě hned po prvním poslechu zlomily. Je to opravdu chytlavá písnička s krásnou message, a tak nebylo co řešit. Jsem rád, že jsme se mohli zapojit.“

Spolupráce s Kryštof si Červinka cení. Už jen proto, že kapelu k písni oslovil v době, kdy sama připravuje album. „„Velice si vážím Richardova zápalu pro věc, během celého procesu vzniku písně se o její podobu upřímně zajímal a přicházel se svými kreativními postřehy,“ dodává Lipo, který videoklip sám zrežíroval.

Natáčel ho po boku své skutečné přítelkyně Kristýny, kterou v samotném závěru požádá o ruku. Vizuál vznikl v prostředí Jizerských a Lužických hor na severu Čech při jednom z výletů do přírody, na které dvojice ve volném čase vyráží.

Články, které by tě mohly zajímat