Právě vysíláme

Lituji, že jsem se sexem nepočkal až po svatbě, přiznal JUSTIN BIEBER!

18. května 2020 13:10
Lituji, že jsem se sexem nepočkal až po svatbě, přiznal JUSTIN BIEBER!

Před svatbou s Hailey Baldwin nebyl Justin Bieber rozhodně žádný svatoušek a užíval si života slavné hvězdy. Po veselce s krásnou modelkou se však mnoho věcí v jeho životě změnilo a zpěvák přehodnotil spoustu svých předchozích rozhodnutí.

Justin si vždy hojně užíval život celebrity a má za sebou řadu skandálů. Pětadvacetiletá hvězda se ostatně několikrát přiznala k tomu, že měla problémy s drogami a alkoholem a jeho vztah k ženám nebyl příliš ideální. A ačkoliv Justinovou postelí prošlo mnoho dívek, zpěvák se k nim nikdy nechoval moc pěkně.

Jakmile zpěvák poznal svou nynější ženu Hailey, jeho život se razantně změnil. Nejenže se usadil a podařilo se mu zbavit psychických problémů, ale dokonce našel i víru v Boha a stal se z něj křesťan. V manželství se také razantně změnil jeho názor na sex a v živém vysílání na Facebooku uvedl, proč tak trochu lituje toho, že se sexem nepočkal až po svatbě.

„Ničeho v životě nelituji, protože z chyb se vždy poučíte, a i díky nim jsem člověkem, kterým jsem dnes. Ale kdybych mohl něco změnit, myslím, že bych počkal se sexem až po svatbě. Vím, že to zní šíleně, ale sex zkrátka může být matoucí,“ řekl zpěvák a svými slovy všechny pořádně překvapil. Justin totiž  už dřív uvedl, že na sexuálním kontaktu byl nějakou dobu závislý a absolvoval kvůli tomu roční celibát.

 

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat