Právě vysíláme

LIZZO dokázala, že toho vážně nebojí! Na basketbalovém zápase předvedla twerk s holým pozadím

17. prosince 2019 11:10
LIZZO dokázala, že toho vážně nebojí! Na basketbalovém zápase předvedla twerk s holým pozadím

Korpulentní zpěvačka Lizzo opět dokázala, že ji sebevědomí opravdu nechybí. Za to, co předvedla na basketbalovém zápasu v Los Angeles, se na ní ale snesla velká vlna kritiky.

Lizzo patří mezi největší objev hudební scény v letošním roce a plnoštíhlá brunetka sklízí jeden úspěch za druhým. Nejenže ji na sociálních sítích sleduje přes deset milionů lidí, ale byla i nominována na hned osm cen Grammy. Lizzo navíc fanoušky baví svou sebedůvěrou a vtipným vystupováním na veřejnosti.

Příkladem, toho, jak moc si zpěvačka věří, může být její návštěva basketbalového zápasu v aréně Staples Center. Právě tam si totiž zpěvačka oblékla dlouhé tričko, které ale odhalovalo celé její pozadí. Když se pak z reproduktorů ozvala její píseň JuiceLizzo se neváhala zvednout ze sedačky a převést twerk a předvést přímo do kamery.

Některé hatery zpěvaččino chování tak pobouřilo, že si na Lizziniu adresu neodpustili drsné poznámky, a dokonce se začaly šířit zvěsti o tom, že jí bude propříště zakázán vstup do arény. Tuto informaci však později vyvrátil samotný ředitel Staples Center, jenž řekl, že zpěvačka bude v aréně vítána vždy.  A samotná Lizzo? Ta všem svým haterům vzkázala, že když se jim její pozadí nelíbí, klidně jí ho mohou políbit.

 

Články, které by tě mohly zajímat