Právě vysíláme

LOGIC vydává hudební klip k úspěšnému singlu Homicide, na kterém hostuje EMINEM!

2. července 2019 7:55
LOGIC vydává hudební klip k úspěšnému singlu Homicide, na kterém hostuje EMINEM!

Tomu říkáme hvězdný tandem! Americký rapper Logic na novém singlu spojil síly s rapovou legendou Eminemem a výsledek je velmi povedená skladba Homicide. Nyní k písničce vychází i hudební klip a je tak dobrý, jako sama písnička – mrkněte na něj níže.

Logic je letos k nezastavení

Brýlatý rapper Logic, nebo-li Sir Robert Bryson Hall II, prožívá další skvělý rok. Autor hitu One Day v květnu vydal novou desku nesoucí název Confessions Of A Dangerous Mind a na podzim plánuje obrovské koncertní turné po Severní Americe. Kromě hudby se tento nadaný umělec věnuje i psaní – jako jeden z mála hudebníků se může chlubit titulem „autor knižního bestselleru podle New York Times„.

Klíčovou součástí desky Confessions Of A Dangerous Mind tvořila skladba Homicide, na které se podílel i Eminem. Hudební klip k singlu představuje Logica, jak plánuje společné vystoupení s Eminemem, ale ten mu to na poslední chvíli zruší. Logic během klipu tak začne hledat jiné možnosti jak The Real Slim Shadyho nahradit. Víc už o videu prozrazovat nebudeme! Pusťte si skvělý hudební klip níže.

Zdroj: Official Charts, YouTube, Instagram, Billboard

Články, které by tě mohly zajímat