Právě vysíláme

John Wolfhooker uzavírají rok peckou Addictionary

12. prosince 2022 16:19
John Wolfhooker uzavírají rok peckou Addictionary

John Wolfhooker vydávají singl Addictionary, který je zároveň první skladbou z jejich připravovaného alba, jenž by mělo vyjít příští rok na jaře. Napsal ji Filip Vlček a je o tom, jak si před lety vybudoval na určitém člověku závislost.

Addictionary je jako vždy zcela pod taktovkou samotných členů kapely – songwriting, produkce, nahrávání a mixing probíhaly za dveřmi studií Pidgeon Records. Na zbylých skladbách ze zmiňovaného alba tomu nebude jinak. O mastering se postaral Nick Watson z Fluid Mastering Studios v Londýně. Proces tvorby skladby kapela zaznamenala na svém instagramu v krátkém videu.

„Před několika lety jsem se seznámil s člověkem, na němž jsem si za velmi krátkou chvíli vybudoval závislost. Nerozuměl jsem vlastním pocitům, jak se to mohlo stát a Addictionary se stal mým emočním ventilem,“ vysvětluje baskytarista kapely Filip Vlček námět písně.

Zvukovou stránku z největší části obstaral kytarista kapely Rony Janeček, pod jehož taktovkou probíhal mixing. „Máme radost, že nástroje jsou kompletně nahrány svépomocí v našich studiích, minimálně editované a že i přes současnou produkci si skladba zachovala syrový dojem.“

Skladba je předzvěstí nového alba John Wolfhooker, které vyjde v dubnu 2023.

Články, které by tě mohly zajímat