Právě vysíláme

Louis Tomlinson musel do nemocnice, podstoupil operaci

19. listopadu 2022 10:10
Louis Tomlinson musel do nemocnice, podstoupil operaci

Louis Tomlinson, který se příští rok v rámci svého turné vrátí do O₂ areny, si po koncertu v New Yorku zlomil ruku. Zlomenina se musela řešit operací, zpěvák se fanouškům ozval z nemocnice.

Louis Tomlinson byl nucený zrušit své turné po Velké Británii, v rámci kterého se měl s fanoušky setkávat na podporu prodeje svého nového alba v obchodech po zemi a podepisovat se jim. Po koncertě v New Yorku, který se uskutečnil minulý týden, si při škaredém pádu nešťastně zlomil ruku a musel podstoupit operaci.

Na sociálních sítích zpěvák sdílel několik rentgenových snímků. Z nich vyplývá, že si Tomlinson zlomil kost na několika místech. Zřejmě i proto hudebník musel podstoupit operaci.

„Doufám, že se všichni máte dobře. Operace dopadla dobře a já doufám, že se pomalu, ale jistě dám do pořádku,“ ozval se interpret po operaci. Později reagoval tweety na několik otázek fanynek. „Budeš hrát na turné na kytaru?“ ptala se jedna. „Jednoho dne ano. Bude těžké cvičit se zlomeným ramenem…,“ zavtipkoval hudebník.

Články, které by tě mohly zajímat