Právě vysíláme

Louis Tomlinson oznámil datum svého pražského koncertu

15. prosince 2020 14:38
Louis Tomlinson oznámil datum svého pražského koncertu

Uplynulý rok byl pro britského zpěváka Louise Tomlinsona zásadní. Jako poslední člen One Direction totiž vydal svou dlouho očekávanou debutovou desku Walls a nyní ohlásil nové datum svého pražského koncertu.

Koncert se uskuteční 26. srpna 2021 ve Foru Karlín a jako support vystoupí Only The Poets. Vstupenky za 990 Kč budou v prodeji od pátku 18. prosince 2020 na stránkách pořadatele Fource nebo u prodejce TicketMaster.

Od doby, kdy nejúspěšnější popová kapela dvacátého prvního století One Direction ohlásila v roce 2015 pauzu, stihl Louis Tomlinson vydat několik úspěšných singlů, které bodovaly na nejvyšších příčkách britské hitparády. Jako host se objevil ve skladbě Just Hold On producenta Steva Aokiho, píseň Back To You s hostující zpěvačkou Bebe Rexhou nasbírala na streamovacích službách téměř půl miliardy přehrání.

Svůj sólový debut vydal Tomlinson až letos a na desce představil novou autorskou polohu. „Chvíli mi trvalo, než jsem zjistil, kým chci být, namísto sledování úspěchů v hitparádách jsem začal naslouchat svému srdci,“ nechal se zpěvák slyšet pro časopis Rolling Stone.

Album Walls obsahuje autorovy doposud nejosobnější skladby a Tomlinson na něm otevřeně vzdává hold svým hudebním hrdinům, bratrům Gallagherovým ze skupiny Oasis. Noel Gallagher je dokonce podepsaný jako spoluautor titulní skladby Walls. Namísto pompézní produkce si zde Tomlinson často vystačí pouze s kytarou a osobními texty, v nichž se dotýká témat osamocenosti a důležitosti milostných i rodinných vztahů. „Nic tě nenakopne tak, jako když si uvědomíš, že každý den vstáváš sám, snažil jsem se nebýt romantický, ale nešlo to jinak,“ komentuje desku její autor.

Články, které by tě mohly zajímat