Právě vysíláme

LOUIS TOMLINSON potvrdil, že návrat ONE DIRECTION je nevyhnutelný!

6. května 2019 11:10
LOUIS TOMLINSON potvrdil, že návrat ONE DIRECTION je nevyhnutelný!

Sny fanoušků skupiny One Direction se v budoucnu nejspíš stanou realitou. Britský zpěvák Louis Tomlinson totiž potvrdil, že návrat kapely je nevyhnutelný! Dřívější pětičlenné uskupení v roce 2015 opustil zpěvák Zayn Malik a v roce 2016 si skupina dala pauzu na dobu neurčitou.

Skvělá novinka

Sedmadvacetiletý zpěvák Louis Tomlinson se v rozhovoru pro server ITN rozpovídal o budoucnosti veleúspěšné skupiny One Direction. Podle britského zpěváka se hudební uskupení dá opět dohromady, jen se neví přesně kdy. Zpěvák na otázku o možném návratu skupiny One Direction uvedl: „Myslím si, že se uskuteční, nebudu vám lhát. Velká otázka zní: ‚Kdy?‘ To je něco, na co ani jeden z nás momentálně nezná odpověď. Nejdůležitější je, abychom byli všichni na stejné vlně a dosáhli toho, čeho jsme jako jednotlivci dosáhnout chtěli, než se zase dáme dohromady.“

Skupina One Direction před koncertem

Skupina One Direction před koncertem

Těžké období

Letošní rok není pro Louise Tomlinsona zrovna procházka růžovým sadem. Zpěvák v březnu tragicky přišel o sestru Félicité, jež zemřela na infarkt ve věku 18 let. Tomlinson se po této události držel chvíli v ústraní a nyní tráví čas ve studiu, kde připravuje novou desku. Rozhovor pro ITN byl jeho prvním veřejným vystoupením po smrti Félicité.

Tomlinson byl členem poroty v loňském ročníku britské pěvecké soutěže X Factor. Jeho kolega v porotě Simon Cowell uvedl, že mu bývalý člen One Direction zatím nepotvrdil, zda bude účinkovat i v letošním vydání prestižní soutěže. Podle Cowella je nyní nejdůležitější, aby byl Tomlinson zase v pořádku.

Louis Tomlinson jako porotce na britské soutěži X Factor

Louis Tomlinson jako porotce na britské soutěži X Factor

Zdroj: Metro UK, BBC, Instagram, ITN

Články, které by tě mohly zajímat