Právě vysíláme

Louis Tomlinson shodil první album One Direction. „Byla to slátanina,“ řekl

3. srpna 2022 9:10
Louis Tomlinson shodil první album One Direction. „Byla to slátanina,“ řekl

Louis Tomlinson není spokojený s dřívější hudbou One Direction. Nazval ji „slátaninou“ a přiznal, že nahrávání debutového alba kapely si příliš neužil.

Louis Tomlinson patřil svého času mezi členy teenagerkami oblíbené kapely One Direction. Ta se před několika lety rozpadla, a ačkoliv zpěváci formace často mluvili o možném návratu alespoň v rámci jednoho koncertu, příznivci skupiny se ho doposud nedočkali. Tomlinson v nejnovější epizodě podcastu Smallzy’s Surgery navíc prozradil, že na první album One Direction, které vyšlo pod názvem Up All Night, není zrovna pyšný.

„Byla to naprostá slátanina,“ nechal se hudebník slyšet. Dodal zároveň, že tvorbu druhého sólového alba, které vyjde v následujících měsících, si užil mnohem více než nahrávání Up All Night před dvanácti lety. Deska přitom obsahuje ty nejznámější skladby One Direction včetně hitu What Makes You Beautiful.

Tomlinson není prvním členem formace, který zkritizoval dřívější práci One Direction. V roce 2015 se o ní nehezky vyjádřil také Zayn Malik, který uvedl, že hudba kapely byla strašná. Byl také prvním členem formace, který se rozhodl z ní odejít.

Po konci One Direction slaví bezesporu největší úspěchy Harry Styles, který v červenci navštívil také Českou republiku. O jeho koncert byl takový zájem, že O₂ arena vůbec poprvé ve své historii spustila prodej lístků za pódium, kde mají fanoušci pouze omezený výhled. I přesto se halu povedlo vyprodat.

Články, které by tě mohly zajímat