Právě vysíláme

Louis Tomlinson znovu v Praze! Příští rok zahraje v O₂ areně

14. října 2022 10:00
Louis Tomlinson znovu v Praze! Příští rok zahraje v O₂ areně

Svůj první pražský koncert ve Foru Karlín vyprodal během několika minut, teď se Louis Tomlinson chystá do O₂ areny. Hudebník, který se proslavil v sestavě One Direction, přijede do Prahy s novým albem Faith In The Future ve čtvrtek 19. října 2023.

Na svém sólovém debutu z roku 2020 Louis Tomlinson ještě hledal sám sebe, o tři roky později přichází se sebevědomou druhou deskou Faith In The Future. Dle svých slov na ní konečně našel uměleckou svobodu: „Na albu Walls jsem se ještě neuměl úplně otevřít a být k sobě upřímný. V hlavě jsem měl jasnou představu o své hudbě odjakživa, často jsem ale pochyboval a ptal se sám sebe, jestli jsem připravený sdílet ji s ostatními.“

Během příprav debutové desky se Tomlinsonovi podařilo najít ten správný tým. Celý proces mu navíc dodal odvahu vzít celý kreativní proces do svých rukou a konečně bez ostychu představit svou uměleckou osobnost. Ve všech rozhovorech, které v poslední době poskytl, se nejčastěji objevuje slovo svoboda.

„Na celé období s One Direction stále vzpomínám v dobrém. Pro to, co dělám teď, jsou ale všechny ty zkušenosti člena kapely trochu irelevantní. Před několika lety jsem odešel s představou sebe sama jako jednoho z pěti. Přijít na to, kým doopravdy jsem, mi nějakou dobu trvalo. Konečně však nacházím odvahu o tomhle období mluvit a svobodně zaznamenávat ve svých písních,“ prozradil Louis magazínu Billboard.

Minule fanynky a fanoušci u sálu nocovali den předem, jak to bude tentokrát? Vstupenky na koncert v rozmezí od 1 390 do 1 690 Kč budou v prodeji od pátku 21. října 2022 v sítích TicketMaster a TicketPortal.

Články, které by tě mohly zajímat