Právě vysíláme

LOUIS TOMLINSON zuří! Seriál HBO ho ukázal, jak má sexuální poměr s HARRYM STYLESEM

7. července 2019 11:10
LOUIS TOMLINSON zuří! Seriál HBO ho ukázal, jak má sexuální poměr s HARRYM STYLESEM

Ačkoliv je nový seriál HBO Euforie doposud hitem, bývalý člen skupiny One Direction Louis Tomlinson se mezi fanoušky rozhodně řadit nemůže. Tvůrci seriálu totiž zpěváka naštvaly jednou ze scén, jenž Louise ukazuje coby animovanou postavu.

Seriál Euforie, ve kterém hraje hlavní roli zpěvačka Zendeya, má ukazovat drsný svět dnešní generace teenagerů a jejich zkušenosti s prvním sexem, drogami a problémy s rodiči a spolužáky.

Ačkoliv to nikdo určitě nečekal, v jedné ze scén se objevil právě i Louis Tomlinson společně se svým kolegou a kamarádem Harrym Stylesem. A nutno podotknout, že o tom kluci ani nevěděli a rozhodně z ní nyní nemají radost. Scéna totiž ukazuje, jak spolu Harry a Louis měli v době éry One Direction sexuální poměr.

Když se Louis dozvěděl, že se stal nechtěnou hvězdou nového seriálu, ihned neváhal své rozčílení sdílet na Twiiteru. Právě tam fanouškům napsal, že nebyl od tvůrců ohledně této scény informován a ani nikomu neposkytl potřebné svolení. V době existence One Direction navíc fanoušci často spekulovali, že spolu Harry a Louis mají sexuální poměr, a tak scéna z Euforie vlastně všechny dohady tak trochu potvrzuje. A to samozřejmě rozhodně není to, co by si Louis přál.

 

 

Scéna se seriálu zde:

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat