Právě vysíláme

LP natočila v Praze videoklip. Nechybí líbačka s českou herečkou

24. června 2023 8:10
LP natočila v Praze videoklip. Nechybí líbačka s českou herečkou

Laura Pergolizzi, kterou můžete znát jako LP, před pár týdny navštívila Prahu a zavítala i na Evropu 2. Mimo to v naší metropoli natočila i videoklip a do sexy role obsadila místní herečku.

Koncem května LP natočila v Praze sexy videoklip, o jehož režii se postaral Juan David Salazar. Režisér řešil obsazení české herečky do klipu a radil se prý s několika místními filmaři. Mezi stovkami dívek pak padlo jméno Radky Pavlovčinové, což je česká muzikálová herečka. LP si jí prý sama vybrala na základě jejích fotografií a vzápětí se uskutečnilo osobní setkání.

Videoklip je hodně sexy a v jedem moment se LP a Radka políbí. Pavlovčinová uvedla, že si splnila jeden s životních snů.

 

„Je to pro mě splněný sen. LP jako zpěvačku a tvůrkyni obdivuju už léta, miluju její hudbu a hlavně její videoklipy. Líbí se mi v nich ženská tematika, zpracování, jsou divoké, rozmanité a upřímné,“ řekla s tím, že LP je velmi sympatická a přátelská žena. „Fascinovalo mě, jak se taková obrovská světová hudební ikona vůbec nebere vážně a každou chvíli si dělá legraci, jak ze sebe, tak ze všech a všeho kolem. Ten natáčecí den byl pro mě nádherným zážitkem, který dodnes vnímám jako jeden z nejkrásnějších mého života.“

 

Články, které by tě mohly zajímat