Právě vysíláme

LP se v klipové novince Conversation snaží přesvědčit samu sebe o setrvání ve vztahu

5. prosince 2021 8:10
LP se v klipové novince Conversation snaží přesvědčit samu sebe o setrvání ve vztahu

Zpěvačka LP vydala dlouho očekávané album Churches a spolu s ním také videoklip k singlu Conversation. V něm se snaží samu sebe přesvědčit, aby zůstala v aktuálním vztahu. Režíroval ho Stephen Schofield.

Na svém šestém studiovém albu Churches spolupracovala LP s producentem a stálým spolupracovníkem Mikem Delem Rioem, nahrávku pak zmasterovala několikanásobná držitelka Grammy Emily Lazar. Zpěvačka z ní už v minulosti představila pět singlů a aktuálně vydává další. Jmenuje se Conversation a LP v něm zpívá o tom, jak důležitá komunikace je.

„Sama sebe se v ní snažím přesvědčit, abych zůstala v aktuálním vztahu. Je to o zjištění, že pouze jinak přemýšlíme. Že chci, abychom si promluvili, což by mohlo věci napravit. Je to o oslavě a pocitu lásky k té osobě, a také o optimismu vyplývajícímu z pocitu, že popovídání může vše spravit,“ uvedla zpěvačka.

Natáčení videoklipu se ujal Stephen Schofield. „Bylo to zábavné. Obě osoby, které spolu mluví, představuji já sama. Ve dvou různých oblečeních… Jedno já neposlouchalo nebo nerozumělo a tlouklo hlavou o zeď. Byl to velmi spontánní způsob, jak ukázat, že se v mé hlavě stále odehrávají podobné konverzace mezi mými já. Mezi tím dobrým a tím zlým,“ prozradila LP.

Interpretka příští rok opět vystoupí na festivalu Colours Of Ostrava, který se bude konat od středy 13. července 2021 až do soboty 16. července 2021 v Dolních Vítkovicích.

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat