Právě vysíláme

LP vydala song One Last Time. Zažívá v něm romantiku s kamarádkou Jaime King

19. března 2021 8:10
LP vydala song One Last Time. Zažívá v něm romantiku s kamarádkou Jaime King

LP patří mezi nejvýraznější muzikantky současnosti. Ve čtvrtek vydala nový klip k songu One Last Time, ve kterém si po jejím boku zahrála kamarádka Jaime King.

Videoklip je v podstatě založený na milostném příběhu LP a její kamarádky Jaime. Už když song hudebnice psala, věděla, že by právě ji chtěla do vizuálu obsadit.

„Je krásná, vnesla nám do klipu hodně elegance a nádech starých hollywoodských romancí,“ uvedla zpěvačka, která písní vysílá do světa zprávu, ať si lidé užívají život, dokud můžou. „Život nás všech jednou skončí a myslím, že zvláště v této době si to uvědomujeme. Textem se snažím říct, ať žijeme, užíváme si života a milujeme, protože nikdy nevíme, kdy nám to někdo z jakéhokoliv důvodu vezme. Vím, že to zní morbidně, ale je to pravda.“

LP magazínu People zároveň prozradila, proč – na rozdíl od spousty předešlých písní, které napsala, chtěla právě One Last Time nahrát sama. „Nikdy jsem ten song nepsala pro nikoho jiného. Nemusela jsem se tedy rozhodovat, jestli si ho nechám, nebo ho pošlu někomu jinému,“ prozradila zpěvačka.

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat