Právě vysíláme

Lu z Love Islandu posílá vzkaz Adrianě. V klipu znovu trhá jejich náramek lásky

11. února 2024 8:10
Lu z Love Islandu posílá vzkaz Adrianě. V klipu znovu trhá jejich náramek lásky

Ladislav Jambor alias Lu z Love Islandu vydal videoklip k singlu XTC [ex ty si]. Na nové písni spojil síly s piešťanským raperem Arthurem. Lu přišel i s námětem klipu a sám ho i režíroval. Na natáčení pozval i své kolegy z reality show, díky které se dostal do povědomí širší veřejnosti. Za kamerou stál a o post produkci se postaral Juro Danko.

„V porovnání s mou předchozí tvorbou, kdy jsem dělal spíše pomalejší, zamilované, anebo temnější, smutné skladby, má tato více veselejší a party nádech. A to i přesto, že text je o našich ex-partnerkách. Toto téma ale nezpracováváme s negativní energií vůči nim. Spíše poukazujeme na to, že náš život pokračuje dál a my se můžeme dál takto bavit,“ říká Lu a pokračuje: „Tuto skladbu jsme nahrávali asi před dvěma lety a s jejím vydáním jsem čekal na ten správný okamžik. A ten nastal sám. Když jsem si prožil nedávný ‚rozchod‘ přímo před zraky statisíců diváků.“

Účast Diany, Adama, Majla, Jacoba, Hanky a Jakuba ve videoklipu není jediným odkazem na Love Island. V samotném závěru videa si Lu z ruky strhává náramek, podobně jako to udělal v nezapomenutelné scéně ve vile na Kanárských ostrovech, kdy dal jasně najevo, že pouto mezi ním a Adrianou je přetržené.

Lu se na konci minulého roku přestěhoval do Prahy a je hudebně velmi aktivní. V současné době plánuje vydávat další singly. Pokud vše půjde dle plánu, jeho fanynky a fanoušci by si do diářů měli poznačit, že na Valentýna, že něco se chystá.

Články, které by tě mohly zajímat