Právě vysíláme

Lukáš Bundil ze Slzy se stal tatínkem, synovi dal nezvyklé jméno

5. dubna 2024 13:30
Lukáš Bundil ze Slzy se stal tatínkem, synovi dal nezvyklé jméno

Skupina Slza se těší z nového přírůstku. Kytaristovi Lukáši Bundilovi se 24. března v Thomayerově nemocnici v Praze narodil syn. S partnerkou mu dali jméno Benedikt.

Člen kapely Slza Lukáš Bundil se stal tatínkem. O radostnou novinku se podělil se sledujícími na sociálních sítích, kde zároveň sdílel fotografii sebe a novorozeného syna. Ten dostal jméno Benedikt.

„Když jsem v lednu projížděl Afrikou a kamarád mi v Mauritánii říká: ‚Počkej, až budeš svýmu synovi vyprávět, jak jsi projížděl Saharou na nákladním vlaku,‘ myslel jsem, že mě už větší dobrodružství v životě nepotká. A ono přišlo s narozením Beníka,“ vzpomíná kytarista Slzy, která je na scéně už více než deset let a momentálně se připravuje na speciální koncert.

Jak z citace vyplývá, Lukáš Bundil je milovníkem cestování do netradičních a neturistických míst. Kromě Afriky navštívil třeba Irák nebo Turecko. „Strašně se těším na tuhle novou životní etapu, až budeme všechna životní dobrodružství prožívat spolu,“ uzavírá s nadšením hudebník.

Články, které by tě mohly zajímat