Právě vysíláme

Má Madonna nového přítele? Měla si nabrnknout dalšího zajíčka

9. března 2023 9:10
Má Madonna nového přítele? Měla si nabrnknout dalšího zajíčka

Po rozchodu s třiadvacetiletým Andrew Darnellem má Madonna zřejmě nového přítele. Zahraniční média ji spojují s Joshem Popperem, devětadvacetiletým trenérem boxu, který trénuje jejího adoptovaného syna Davida Bandu.

Madonna po rozchodu s Andrew Darnellem nezahálí. Zdá se, že si nabrnkla dalšího zajíčka, tentokrát o pětatřicet let mladšího Joshe Poppera. Poznala se s ním v newyorské posilovně, kde pravidelně trénuje jejího šestnáctiletého adoptovaného syna Davida Bandu. Boxer má být o pětatřicet let mladší než zpěvačka, která loni randila s jiným mladíkem, modelem Andrew Darnellem.

První fotografie nového páru pocházejí právě z posilovny. Madonna je na nich celá v černém a objímá Popperovu ruku. Na dalším snímku, který na instagramu zveřejnila sama zpěvačka, se s boxerem dokonce líbá. „Zabijáci mají svátek,“ okomentovala snímek. S novým objevem totiž vyrazila na večírek pořádaný při příležitosti židovského svátku Purim.

Madonna před časem šokovala fanoušky svým vzhledem při předávání hudebních cen Grammy. Měla nafouknuté tváře, v níž se jí ztrácely oči i extrémně vyhlazenou pleť. „Byla Madonna nominovaná na cenu za Nejlepší novou tvář?“ psala se veřejnost na sociálních sítích. Kromě vylepšení tváře si navíc zpěvačka nechala v minulosti zvětšit poprsí.

Na konci února přišla muzikantka o bratra Anthonyho Cicconeho, s nímž však nebyla dlouho v kontaktu. Ciccone nechtěl žít ve stínu slavné sestry a i přesto, že bydlel pod mostem, nechtěl si nechat od Madonny pomoct.

Články, které by tě mohly zajímat