Právě vysíláme

Má Shawn Mendes novou přítelkyni? Je spojovaný s téměř o 30 let starší chiropraktičkou

11. února 2023 9:10
Má Shawn Mendes novou přítelkyni? Je spojovaný s téměř o 30 let starší chiropraktičkou

Jocelyne Miranda je chiropraktičkou Shawna Mendese již několik let. Až nyní je však americká média začala spojovat dohromady. Dvojice totiž spolu tráví spoustu času, kromě jiného si lékařku zpěvák přivedl jako doprovod na party po udílení cen Grammy.

Zdá se, že Shawn Mendes si po rozchodu s Camilou Cabello našel novou přítelkyni. Čím dál častěji je vídán po boku jednapadesátileté Jocelyne Mirandy, která je známá jako chiropraktička celebrit. V minulosti spolupracovala například s Justinem Bieberem, Kendal Jenner nebo Justinem Timberlakem. Mendes je jejím klientem od roku 2018.

Ačkoliv ani jeden z dvojice romantický vztah nepotvrdil, od července minulého roku spolu často tráví volné chvíle. V lednu Mirandu paparazzi vyfotili kráčet do Mendesova domu s velkou taškou přes rameno, před několika dny ji se zpěvákem zachytili při příjezdu na party po předávání cen Grammy.

Zpěvák měl už v červnu dorazit do České republiky v rámci svého turné Wonder. To se však rozhodl kvůli psychickým problémům loni o prázdninách zrušit. „Musím postavit své zdraví na první místo,“ uvedl hudebník s tím, že mu odloučení od rodiny nedělalo dobře.

Články, které by tě mohly zajímat