Právě vysíláme

MÁCHÁČ 2019 oznamuje dalšího headlinera a spouští předprodej jednodenních vstupenek!

8. března 2019 10:38
MÁCHÁČ 2019 oznamuje dalšího headlinera a spouští předprodej jednodenních vstupenek!

Letošní festival taneční hudby Mácháč 2019 oznámil sobotního headlinera. Je jím nizozemský DJ Fedde Le Grand, jeden z nejlepších producentů taneční hudby, který je již více jak 15 let aktivně součástí scény.

Fandové DJské scény mají už data letošního Mácháče jistojistě v kalendářích. 23. a 24. srpna 2019 vystoupí na pláži Klůček na březích Máchova jezera špičky české i zahraniční taneční scény. Bude tu Timmy Trumpet, Fedde Le Grand, Kaiserdisco, Christian Smith a další. Lístky na letošní Mácháč si již můžete koupit již nyní v předprodeji v síti TicketMaster.

Fedde Le Granda

Studování biografie tohoto holandského DJe zabere nemálo času a podobá se četbě o vývoji housové hudby. Sám rodák z Utrechtu do ní přispěl hned několika zásadními skladbami, které se staly vzorem pro ostatní producenty a na dlouhou dobu určovaly trend.

Jméno Fedde Le Grand, které je zároveň i jménem rodným – nejedná se o umělecký pseudonym, už dávno není jen synonymem pro více jak deset let staré hity Put Your Hands Up For Detroit nebo Let Me Think About It. Počet skladeb, které pravidelně vydává každý rok, je rozhodně hoden obdivu. Jeho studiem jen za poslední čtyři roky prošli například Dimitri Vegas & Like Mike, Shaggy, Dannic, Ian Carey, Merk & Kremont, D. O. D., Jewelz & Sparks, Michael Calfan a další.

Od 3. března je možné zakoupit také jednodenní vstupenky na festival – na pátek za 1 190 Kč a na sobotu za 890 Kč. U pátečních vstupenek jde do prodeje pouze limitované množství.

Předprodej vstupenek probíhá exkluzivně v síti TicketMaster.

www.festival-machac.cz

Celebrity, které byste na obálkách časopisů nepoznali

Články, které by tě mohly zajímat