Právě vysíláme

Machine Gun Kelly a Megan Fox provokovali na červeném koberci: Černý jazyk, divoká líbačka a sahání do rozkroku

25. května 2021 8:10
Machine Gun Kelly a Megan Fox provokovali na červeném koberci: Černý jazyk, divoká líbačka a sahání do rozkroku

O pořádné pozdvižení na letošních prestižních hudebních cenách Billboard Music Awards se postaralo sexy duo Megan Fox a raper Machine Gun Kelly. Přímo na červeném koberci předvedli vášnivou líbací scénu a došlo i na osahávání rozkroku.

Udílení prestižních hudebních cen Billboard Music Awards se konalo v Los Angeles a celebrity měly po dlouhé době příležitost vynést na červený koberec nějakou tu róbu, hodit se do gala a obléct si něco jiného než covidové tepláky.

Kráska z Transformers Megan Fox vzala tuto příležitost po svém a oblékla se jako chytrá horákyně. Megan doprovodila svého kontroverzního přítele oblečená v opravdu odvážném modelu, který víc odhaloval, než skrýval.

Strhla na sebe největší pozornost nejen díky svému nebezpečně sexy outfitu, ale také gestem, při kterém se dlouhými nehty zaryla do rozkroku svého partnera.

 

Machine Gun Kelly a Megan Fox vypadají jako dokonalý a šťastný pár. Na červeném koberci kromě extravagantních outfitů předvedli i své jazyky během divoké líbací scény. Rapper si dokonce nechal nabarvit jazyk a nalakoval si nehty.

 

Zdroj: Billboard, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat