Právě vysíláme

MACHINE GUN KELLY představil další singl z nové desky Tickets To My Downfall! Jak se vám líbí?

6. května 2020 8:10
MACHINE GUN KELLY představil další singl z nové desky Tickets To My Downfall! Jak se vám líbí?

Americký rapper Machine Gun Kelly vydává druhý singl z připravované punkové desky Tickets To My Downfall! Na skladbě Bloody Valentine si zahrál i legendární bubeník Travis Barker.

Začíná nová éra

Machine Gun Kelly v novém singlu Bloody Valentine ukazuje, že jeho dlouho očekávaná punková éra už začala. Skladba připomíná tvorbu pop punkových legend na přelomu tisíciletí, tedy amerických kapel Blink-182 či Sum 41. Rap a hip-hopové melodie v této písni vystřídaly kytarové rytmy a náročná bubnová práce. Ještěže na skladbě s MGKem spolupracoval bubeník Travis Barker, jenž se v minulých letech objevuje v rostoucím počtu mainstreamových hitů. Barker byl jedním z nejznámějších členů kapely Blink-182 a patří mezi nejpřednější hudebníky světa punku a pop-punku.

Odhodlanost experimentovat s hudebními styly dělá z Machina Gun Kellyho jednoho z nejzajímavějších rapperů současnosti. Po vydařené desce Hotel Diablo se clevelandský rapper pustil do čistě punkového alba Tickets To My Downfall. Fanouškům třicetiletého rappera tato změna hudebního žánru příliš nevadí. Uvidíme ovšem, jak se budou tvářit, až 17. července vyjde připravovaná deska.

Nový singl Bloody Valentine si můžete pustit níže. Co mu říkáte?

 

Zdroj: Official UK Charts, YouTube, Instagram, Machinegunkelly.com

Články, které by tě mohly zajímat