Právě vysíláme

MACHINE GUN KELLY prozradil, jak by vyřešil hádku s EMINEMEM! Tohle fanoušky SLIMA SHADYHO potěší

31. července 2019 11:10
MACHINE GUN KELLY prozradil, jak by vyřešil hádku s EMINEMEM! Tohle fanoušky SLIMA SHADYHO potěší

Americký rapper Machine Gun Kelly se v rozsáhlém rozhovoru vyjádřil ke své hádce s hudební legendou Eminemem. Podle autora hitu I Think I’m Okay existuje jediná možnost, jak se tito dva rappeři můžou usmířit. Je jeho představa reálná?

Rap battle?

Machine Gun Kelly v nové epizodě podcastu Everyday Struggle řekl, že s Eminemem ukončí spor jedině v případě, že s ním rapová legenda vystoupí na společném singlu a svým rapem ho překoná.

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly

Mladý rapper z Ohia se do Eminema poprvé opřel v písničce Rap Devil, kde se mu vysmál kvůli svému věku a tomu, že je několik let střízlivý. Eminem na kritiku následně reagoval v singlu Killshot a od té doby se rappeři neustále provokují a pošťuchují. Machine Gun Kelly nyní popsal konflikt mezí ním a Eminemem jako střet mezi jednotlivými generacemi rapperů.

Sám Eminem se k novému tvrzení MGK nevyjádřil. Kývne mladšímu rapperovi na nabídku, nebo snad zareaguje dalším diss trackem? To se ještě uvidí. Hádka mezi těmito dvěma rappery ovšem nadále pokračuje v plné síle a uvidíme, jak se bude v budoucnu vyvíjet!

Ilustrace k singlu Killshot

Cover k singlu Killshot

Zdroj: NME, Everyday Struggle Podcast, Instagram, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat