Právě vysíláme

Machine Gun Kelly se porval s fanouškem

30. září 2021 12:10
Machine Gun Kelly se porval s fanouškem

Machine Gun Kelly prožívá bouřivé období. Po konfliktu s Conorem McGregorem na červeném koberci během udílení cen MTV a hádce se Slipknot se na koncertě porval s fanoušky.

K incidentu došlo během festivalu Louder Than Life, kde Machine Gun Kelly vystupoval. Jeho koncert probíhal v pořádku do té doby, než vlétli na pódium fanoušci Slipknot, se kterými se muzikant nedávno veřejně pohádal, a začali rappera provokovat. Místo toho, aby je hudebník ignoroval a počkal, až je vyvede ochranka, neudržel nervy a poté, co do něj jeden z návštěvníků akce strčil, se po něm ohnal pěstí.

Za své chování sklidil Machine Gun Kelly na sociálních sítích vlnu kritiky. On sám však o incidentu mlčí. „Nevím, proč média tak lžou. Viděl jsem jen 20 tisíc úžasných fanoušků, kteří se mnou zpívali každé slovo a jen 20 naštvaných,“ uvedl rapper.

Do konfliktu se Machine Gun Kelly před časem dostal také s Conorem McDavidem, nutno však podotknout, že tentokrát byl ve všem pravděpodobně zcela nevinně. MMA zápasník po rapperovi hodil z blíže nespecifikovaných důvodů sklenici s nápojem. Ačkoliv McGregor následně odmítl, že se chtěl s rapperem prát, video říká něco jiného. Gun Kelly situaci nekomentoval.

Články, které by tě mohly zajímat