Právě vysíláme

MACHINE GUN KELLY si v novém klipu zahrál s MEGAN FOX! Mnozí spekulují, že spolu chodí

22. května 2020 8:10
MACHINE GUN KELLY si v novém klipu zahrál s MEGAN FOX! Mnozí spekulují, že spolu chodí

Randí Megan Fox s rapperem Machine Gun Kellym? To je otázka, na kterou fanoušci po celém světě chtějí znát odpověď. Slavná hollywoodská herečka, která se po deseti letech rozešla s manželem Brianem Austinem Greenem, je hvězdou nového hudebního klipu k singlu Bloody Valentine.

Seznámili se při natáčení

Tomu říkáme překvapení. Před několika dny prohlásil herec Brian Austin Green, že se s Megan Fox po deseti letech manželství rozvedli. Nyní vydává rapper Machine Gun Kelly nový videoklip k singlu Bloody Valentine. A hlavní hvězdou klipu je Megan Fox.

Brian Austin Green (vlevo) a Megan Fox se rozvedli po deseti letech manželství.

Bulvární média spekulují, že tito dva spolu nyní randí. MGK a Megan se údajně seznámili při natáčení filmu Midnight In The Switchgrass, které bylo pozastaveno kvůli pandemii koronaviru. Bývalý manžel slavné herečky před vydáním videoklipu uvedl, že Machine Gun Kelly a Megan jsou jen blízcí přátelé. Po premiéře videa jsou ale mnozí přesvědčeni, že vztah mezi rapperem a hvězdou filmů Transformers je hotovou věcí.

Hudební klip k singlu Bloody Valentine si můžete pustit níže. Co mu říkáte? Potvrzují v něm Machine Gun Kelly a Megan Fox svůj údajný vztah?

 

Zdroj: YouTube, Instagram, Metro UK, … With Brian Austin Green Podcast

Články, které by tě mohly zajímat