Právě vysíláme

Madonna opět vyděsila své fanoušky, na Grammy byla k nepoznání

7. února 2023 15:22
Madonna opět vyděsila své fanoušky, na Grammy byla k nepoznání

Madonna v posledních měsících své fanoušky neustále šokuje. Jednou nenápadnou zmínkou o tom, že by snad mohla být bisexuálka, podruhé fotografií, na níž je nahoře bez a nyní vzhledem na Grammy. Její příznivci se shodují, že slavná zpěvačka je k nepoznání od svého bývalého já.

Madonna na Grammy zaujala jinak, než by zřejmě doufala. Nafouknuté tváře, ve kterých se jí ztrácely oči i extrémně vyhlazená pleť – tohle není zpěvačka, kterou lidé znávali. Během pouhých pár let se popová ikona neuvěřitelně proměnila a její fanoušci nevycházejí z údivu.

 „Byla Madonna nominovaná na cenu za Nejlepší novou tvář?“ napsala na Twitter jedna z jejích sledujících. „Tohle není Madonna, na které jsem vyrůstala. Tohle je lekce pro všechny, nebraňte se stárnutí,“ napsala jiná a odkázala tak na spekulace o plastických operacích, které zpěvačka podstoupila. Minulý rok renomovaný plastický chirurg Dr. Ehsan Ali uvedl, že dle jeho názoru interpretka podstoupila minimálně plastiku noci, má náplně ve tvářích a nechala si udělat facelift.

Zpěvačka je v poslední době častým terčem kritiky. V říjnu na svých sociálních sítích sdílela fotografie nahoře bez, aby se pochlubila zvětšeným poprsím. Ačkoliv bradavky zakryla emotikony, mnohé snímky pobouřila. A to nejen proto, že na nich byla téměř nahá, ale také extrémní retuší, kvůli které si nebyla vůbec podobná.

Krátce předtím sdílela video, které jasně říkalo: „Jsem lesbička.“ Více už se k němu nevyjádřila, možná tak šlo pouze o chvilkový rozmar. Sympatiemi k ženám se ale Madonna na druhou stranu nikdy netajila, ve videoklipu k Hung Up předvedla s Tokischou žhavou líbačku.

Články, které by tě mohly zajímat