Právě vysíláme

Madonna rozvířila vody: Sdílela video syna v dámských šatech a rozproudila diskuzi na sociálních sítí

2. června 2021 11:10
Madonna rozvířila vody: Sdílela video syna v dámských šatech a rozproudila diskuzi na sociálních sítí

Madonna videem syna v dámských hedvábných šatech rozproudila diskuzi na sociálních sítích.

„Sebedůvěra je všechno,“ napsala Madonna k videu, ve kterém se její syn David Banda po domě promenáduje v dlouhých dámských hedvábných šatech. Adoptovanému Davidovi sebevědomí nechybí. Dokonce si v kuchyni u pultu protáhl nohy a přiznal, jak příjemně volné šaty jsou. Video zpěvačka doprovodila vlastním hitem The PoweOf Good-Bye.

Reakce fanoušků na sebe nenechali dlouho čekat. Sledující Madonny příspěvek na Instagramu ihned začali hojně komentovat.  Někteří si i zažertovali, že by se supermodelka Naomi Campbell měla mít na pozoru, protože jí roste konkurence.

Našli se i fanoušci, kteří zpěvačce tleskají a jsou přesvědčení, že postem boří genderové hranice.  Ne všichni našli v tomto směru pochopení, někteří naopak upozorňovali na „nemocnou“ dobu, v které muži nosí dámské šaty.

Matka šesti dětí Madonna adoptovala Davida z rodného Malawi v roce 2006, když mu bylo 13 měsíců. V té době byla vdaná za britského režiséra Guye Ritchieho. Madonna s Davidem pojí velmi silné pouto:  „Mám s ním toho společného nejvíc. Zatím má víc mého DNA než mé ostatní děti. Tak uvidíme, co se stane, zatím je ještě brzy (předvídat),“ uvedla Madonna pro britský Vogue.

Zdroj: Mirror, Vogue

Články, které by tě mohly zajímat