Právě vysíláme

Madonna se rozešla s o 35 let mladším přítelem

27. dubna 2022 13:10
Madonna se rozešla s o 35 let mladším přítelem

Po více než tří letech vztahu se Madonna rozešla s osmadvacetiletým tanečníkem Ahlamalikem Williamsem. Příčina není známá, spekuluje se však, že ji expřítel podváděl. Aktuálně tráví zpěvačka čas se svými přáteli.

Když Madonna představila veřejnosti přítele Ahlamalika Williamse, mnoho lidí předpovídalo jejich lásce rychlý konec. Její nový milenec byl totiž o pětatřicet let mladší. Nakonec páru vztah vydržel dlouhé tři roky. Od letošního ledna však dvojici fanoušci společně nevídali a báli se tak, že je jí konec.

To nyní potvrdily zdroje z blízkého okolí Madonny. Sama zpěvačka pak ve svých stories zveřejnila zprávu říkající: „Když pro vás není někdo dobrý, Bůh zajistí, aby vás několikrát ranil, dokud nebudete natolik silní, že se ho rozhodnete opustit.“

Od rozchodu se Madonna údajně častěji vídá s rodinou a přáteli. „Vede opravdu zaneprázdněný sociální život,“ uvedl zdroj News.com. Zároveň interpretka pracuje na nové muzice a stará se o rodinu. „S Ahlamalikem se mají stále rádi, ale rozhodli se jít každý jinou cestou,“ dodal.

Dvojice se poprvé potkala na turné Rebel Heart, které Madonna jela v roce 2015. O tři roky později spolu začala randit, přes velký věkový rozdíl si rozuměla. Zpěvačku dokonce ihned přizval do rodiny Williamsův otec, který má 61 let. Tedy o dva méně než Madonna.

Články, které by tě mohly zajímat