Právě vysíláme

Madonna šokovala fanoušky. Přiznává snad, že je lesba?

11. října 2022 15:16
Madonna šokovala fanoušky. Přiznává snad, že je lesba?

Madonna vyvolala videem sdíleným na tiktoku poprask. Přiznala v něm snad svoji homosexualitu?

Snaží se Madonna pouze upoutat pozornost, nebo se opravdu ve svých čtyřiašedesáti letech rozhodla pro coming out? Takovou otázku si nyní pokládají nejen její skalní fanoušci, ale také široká veřejnost. Na svých sociálních sítích totiž sdílela video, které jasně říká: „Jsem lesbička“. Na mnohé otázky svých příznivců nyní nereaguje.

Krátké video zpěvačka natočila v koupelně. Hází v něm své růžové spodní prádlo do koše, v popisku přitom stojí: „Když se netrefím, tak jsem lesbička.“ A hádáte správně, Madonna skutečně kalhotky hodí mimo. Na kameru se pak nezapomene v závěru usmát.

Zatímco někteří věří, že se hudebnice skutečně odhodlala ke coming out, jiní tuší, že jde spíše o provokativní video. Na druhou stranu, Madonna se nikdy sympatiemi k ženám netajila. Například ve videoklipu k songu Hung Up On Tokischa předvedla žhavou líbačku se stejnojmennou raperkou.

Se ženou však v minulosti nikdy nerandila. Alespoň ne veřejně. Aktuálně má navíc tvořit pár s modelem Andrew Darnellem, kterému je pouhých třiadvacet let.

Články, které by tě mohly zajímat