Právě vysíláme

MADONNA tvrdí, že během nedávného turné trpěla koronavirem!

7. května 2020 11:10
MADONNA tvrdí, že během nedávného turné trpěla koronavirem!

Madonna se stala další hudební hvězdou, která tvrdí, že měla koronavirus. Popová hvězda na Instagramu uvedla, že ho měla před svým pařížským koncertem v březnu.

Madonna opět šokuje

Nejprodávanější zpěvačka v historii zareagovala na spekulace ohledně svého zdraví. Madonna musela v březnu zrušit dva koncerty v Paříži kvůli zranění – další dva musela následně přerušit kvůli opatřením proti šíření Covidu-19.

Nyní se zdá, že Madonna v té době chytila i koronavirus. Autorka hitu Vogue v novém příspěvku na Instagramu prozradila, že byla před sedmi týdny nemocná. Tehdy si prý myslela, že trpí silnou chřipkou. Podle vlastního úsudku to ale byl Covid-19.

 

Text v překladu zní:
Jsem vděčná za to, že můžu být součástí výzkumu vakcíny pro Covid-19! Lidem, kteří věří senzačním titulkům a nevzdělávají se o tomto viru, bych chtěla rovněž vzkázat, že momentálně nejsem nemocná. 
Když máte pozitivní test na protilátky, to znamená, že jste virus MĚLI. Je jasné, že jsem tímto virem trpěla, jelikož jsem na konci svého turné v Paříži před více než sedmi týdny byla nemocná. To samé se stalo několika umělcům, kteří se mnou měli vystupovat. V té době jsme si mysleli, že se jedná o velmi silnou chřipku. Díky Bohu jsme nyní všichni zdraví. Doufám, že tato informace trochu upřesní situaci pro ty z vás, kteří věří falešným informacím. Znalost je síla!

Madonna nedávno věnovala přes milion amerických dolarů na vývoj vakcíny proti Covidu-19. Zpěvačka tak patří k nejaktivnějším celebritám v boji s touto nepříjemnou nemocí.

Klobouk dolů!

Zdroj: NME, Instagram, RollingStone

Články, které by tě mohly zajímat