Právě vysíláme

Madonna ukázala pravou tvář. Podívejte se, jak vypadá v reálu bez retuše

7. ledna 2022 13:13
Madonna ukázala pravou tvář. Podívejte se, jak vypadá v reálu bez retuše

Madonna se na sociálních sítích prezentuje jako dokonale upravená mladice. Leckteré třicítky by zpěvačce mohly závidět. Sociální sítě jsou ale zrádné, plné filtrů, na kterých člověk vypadá dokonale. Každý se ale časem musí ukázat na veřejnosti, kde se ukáže realita.

Všichni nezrají jako víno. Šedesáti tří letá Madonna patří mezi ženy, které se těžko smiřují s tím, že stárnou. Její vrstevnice jsou už většinou babičkami a důchodkyněmi. To královna popu odmítá a snaží se stárnutí všemožně zpomalit.

Zpěvačka na sociální sítě sdílí fotografie, které jsou velmi intenzivně upravené ve Photoshopu. Dokonce často vypadá mladší než její dcera Lourdes Leon, ta jde ve stopách matky a snaží se prosadit jako hudebnice. Což ve stínu královny popu není zrovna lehká disciplína.

Madonna kromě úprav fotek využívá k věčnému mládí plastickou chirurgii a pomáhá si nejen botoxovými injekcemi. Díky mnoha zákrokům pomalu, ale jistě si přestává být podobná. Což bylo vidět, když se objevila v londýnském lunaparku Hyde Park Winter Wonderlandu. Zpěvačka tam oslavila konec roku 2021 společně s přáteli a svým partnerem. Milenec Ahlamalikem Williamsem je o třicet šest let mladší a působí jako tanečník a choreograf jejích koncertních vystoupení. Zpěvačka se zřejmě snaží s o mnoho let mladším milencem držet krok.

Madonna a Ahlamalik Williams

Články, které by tě mohly zajímat