Právě vysíláme

Madonnu našli v bezvědomí, rodina se připravovala na nejhorší

29. června 2023 10:45
Madonnu našli v bezvědomí, rodina se připravovala na nejhorší

Americká popová královna Madonna odložila začátek svého nadcházejícího turné. Stalo se tak poté, co byla na jednotce intenzivní péče kvůli vážné bakteriální infekci, uvedl její manažer. Turné měla zahájit 15. července ve Vancouveru a ukončit příští rok v lednu v Mexiku.

„Její zdravotní stav se zlepšuje, nicméně je stále v péči lékařů,“ napsal manažer Guy Oseary ve svém prohlášení na instagramu. „Očekává se, že se plně zotaví,“ dodal s tím, že do nemocnice byla 64letá zpěvačka přijata v sobotu. Podle Daily Mail muzikantku našla v bezvědomí její dcera, lékaři ji okamžitě intubovali.

„Nikdo netušil, co bude dál, rodina se připravovala na nejhorší. Proto se vše od soboty drželo v tajnosti. Všichni věděli, že o ni můžeme přijít. To je realita,“ uvedl zdroj webu.

„V tuto chvíli musíme pozastavit veškeré závazky, což zahrnuje i turné,“ doplnil s tím, že brzy seznámí fanoušky s dalšími detaily i novými daty a rozpisy koncertů.

Konání turné, které mělo být oslavou její více než 40leté hvězdné kariéry, oznámila Madonna letos v lednu. Koncertní šňůra nese název Madonna: The Celebration Tour (Madonna: Oslavné turné). Autorka hitů jako La Isla Bonita, Material Girl či Like a Prayer měla během turné zavítat do více než třiceti měst. Koncert v Praze plánován nebyl, nejblíže měla vystoupit v Berlíně.

Zdroj: redakce, ČTK

Články, které by tě mohly zajímat