Právě vysíláme

MAJK SPIRIT chtěl vzdát hold KARLU GOTTOVI předělávkou hitu Být stále mlád. Je to hrozné a neuctivé, křičí fanoušci!

6. listopadu 2019 12:05
MAJK SPIRIT chtěl vzdát hold KARLU GOTTOVI předělávkou hitu Být stále mlád. Je to hrozné a neuctivé, křičí fanoušci!

Majk Spirit se rozhodl vzdát hold zesnulému Karlu Gottovi, ale jeho zjevně dobrý úmysl se nesetkal s příliš pozitivními ohlasy. Proč fanoušci nyní na adresu populárního rappera nešetří kritikou?

Jak sám Majk přiznal, Karel Gott byl pro něj velkým vzorem a rapper zpěváka vždy velmi obdivoval. Na Instagramu si navíc posteskl nad tím, že s Gottem chtěl spolupracovat a velmi ho mrzí, že se jejich společný projekt nestihl uskutečnit. Karel Gott totiž 1. října zemřel na následky těžké nemoci. „Snil jsem o spolupráci s tímto legendárním Mistrem, poslední rok jsem se o to i snažil a bylo to na dobré cestě. Když jsem se před pár týdny dozvěděl, že nás Karel opustil, představoval jsem si, že pracujeme na společném songu. A vznikla skladba Navždy mladý,“ napsal Majk a na svém youtubovém kanálu zveřejnil předělávku nejslavnějšího Gotta songu Být stále mlád.

Rapový song se však nesetkal s příliš pozitivními ohlasy a v komentářích se objevuje mnoho kritických názorů. „Co to je za strašnou říkanku, jak z první třídy,“ píše jeden z komentujících. „Tohle není pocta, ale učebnicová neúcta vůči hudbě,“ napsal další nespokojený fanda. Podle některých se navíc chce Majk na smrti Karla jen přiživit. „Podle mě je tahle písnička podlá. Připadá mi, jako by chtěl na zesnulém Karlovi nasbírat zhlédnutí a lajky,“ zní v komentářích.

Názor, jestli se Majkovi song povedl, nebo ne, necháme na vás. Pusťte si track a napište nám, jak se vám líbí.

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat