Právě vysíláme

Majka Spirita kritizují fanoušci. S rodinou vyrazil na dovolenou na Zanzibar

22. března 2021 8:10
Majka Spirita kritizují fanoušci. S rodinou vyrazil na dovolenou na Zanzibar

Rapper Majk Spirit si užívá otcovství. V říjnu se mu a jeho manželce Marii narodila dcera, které dali jméno Aria. Rodina si aktuálně užívá dovolené na Zanzibaru, kterou jim ovšem trochu znepříjemňují Spiritovi fanoušci.

Když Majk Spirit před čtyřmi dny zveřejnil na svém Instagramu první fotografii z exotické dovolené, nevyhnul se ostré kritice. I jeho zarytí příznivci odsuzují, že se v době pandemie rozhodl vycestovat ze země.

„Myslela jsem si, že je zákaz vycestování, ale média asi lžou. Já vám to sice přeji, ale v téhle době by bylo lepší, kdyby se vše omezilo…,“ napsala Spiritovi fanynka Lucka.

Jiným zase neušlo, že si rapper ještě před pár týdny stěžoval, že mu stát doposud neposlal příspěvek z Fondu na podporu umění. „Hlavně, že jsi plakal, že jsi nedostal pomoc od státu,“ napsal mu Marek.

Majk Spirit se však hned ohradil. „Určitě jsem neplakal, pod rouškou jsem se usmíval, jestli jsi si nevšiml. Ale co to má společného s mou dovolenou? Je to přece FPU – Fond na podporu umění, a ne fond na podporu chudých. Jsem jedním z mála umělců, kteří zůstali aktivní i přes covid, a jedním dechem jsem v rozhovoru dodal, že bych těch 3 000 Euro použil na další online koncert. Dal bych je mým zvukařům, technikům, kameramanům, pobavil bych národ a vysbíral nějaké Eura pro slovenské zdravotnictví. Stejně, jako jsem to během roku 2020 udělal čtyřkrát bez nároku na honorář. Nechápu, proč bych já o podporu žádat nemohl? Kdybys mě měl rád, tak bys to pochopil a nemusel bych ti to vysvětlovat,“ osvětlil rapper.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat