Právě vysíláme

Makhmud Muradov se vyjádřil k rozchodu s Monikou Bagárovou

28. prosince 2021 10:13
Makhmud Muradov se vyjádřil k rozchodu s Monikou Bagárovou

Monika Bagárová netrávila letošní svátky s přítelem Machem, ale s rodinou. Den po Štědrém dni pak zveřejnila zprávu o jejich rozchodu. K rozpadu vztahu se nyní vyjádřil i samotný zápasník.

Zpěvačka na instagramu oznámila smutnou zprávu o tom, že s Makhmudem Muradovem už nejsou rodina. “Někdy vám v životě nevyjdou věci tak, jak byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér vám říct, že už nejsme rodina. S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života,” napsala a dočkala se mnoha povzbudivých reakcí. 

Muradov se nyní nachází v zahraničí, kde má prý mnoho pracovních povinností. I on se ale do médií vyjádřil k rozchodu. „Lidi se scházejí a rozcházejí, myslím, že to pro oba bude takhle lepší,“ řekl Super.cz  a pro web Extra se nechal slyšet, že za rozchodem jsou vždy dva lidé a on ani Monika Bagárová nejsou andílci. Zároveň však popřel, že by rodinu opustil. „Každý ať si myslí, co chce. Já vím pravdu. Nikoho jsem neopustil, nenechal. Všechno se stalo, jak se stalo,“ uvedl. 

Bagárová a Muradov spolu žili téměř tři roky. Jejich dcera Ruminka se jim narodila v loňském květnu. 

Články, které by tě mohly zajímat