Právě vysíláme

Máma trpí po rakovině prsu další vážnou nemocí, svěřila se TAYLOR SWIFT!

24. ledna 2020 8:00
Máma trpí po rakovině prsu další vážnou nemocí, svěřila se TAYLOR SWIFT!

Taylor Swift zažívá opravdu nelehké životní období. Její maminku Andreu totiž trápí kromě rakoviny prsu i další vážné onemocnění!

Dvaašedesátiletá matka slavné zpěvačky poprvé onemocněla rakovinou před čtyřmi lety. Po nějaké době se jí nemoc vrátila a do dnešního dne není Andrea Swift úplně zdravá. Před pár měsíci si navíc od lékařů vyslechla krutou diagnózu, že jí byl nalezen i nádor na mozku.

Chodila na chemoterapie, což je dost náročné. Během léčby objevili také nádor na mozku,“ řekla Taylor magazínu Variety s tím, že zkrátila turné, aby mohla být více se svou rodinou. „To je hlavní důvod. Nevíme, co se stane, jakou léčbu zvolíme. Bylo to rozhodnutí, právě tady a teď, kvůli tomu, co se děje.“

Taylor přiznala, že nemoc maminky jí velmi trápí. S matkou si je totiž velmi blízká a považuje jí nejen za svou nejlepší kamarádku, ale i za životní rádkyni. „Téměř každé rozhodnutí, které udělám, nejdřív proberu s ní,“ tvrdí zpěvačka, jenž přiznává, že toto období je pro její rodinu velmi těžké. Snad se ale nakonec vše obrátí k dobrému a Andree Swift se podaří nemoc překovat.

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat