Právě vysíláme

Máme pro vás další várku hudebních flashbacků! Který z nich u vás vítězí?

2. října 2020 11:15
Máme pro vás další várku hudebních flashbacků! Který z nich u vás vítězí?

Nenechte si ujít tyto skvělé hudební flashbacky!

Madonna – Papa Don’t Preach (1986)

Tento melodický popový hit patří k nejúspěšnějším skladbám, které Madonna během kariéry kdy vydala. Singl Papa Don’t Preach dobyl singlové hitparády ve Velké Británii i ve Spojených státech. Text ve skladbě popisuje problémy spojené s otěhotněním v pubertě. Jak u Madonny bývá zvykem, i tento hit způsobil ve Spojených státech docela rozruch na konci osmdesátých let.

 

Whitney Houston – Run To You (1991)

Píseň Run To You tvoří součást veleúspěšného soundtracku k filmu Bodyguard, v němž ztvárnili hlavní role Whitney Houston a Kevin Costner. Tato romantická skladba byla původně o rozchodu, ale režiséru Micku Jacksonovi se líbila natolik, že z ní udělal romantickou baladu. Dodnes je to jedna z nejpopulárnějších písní od legendární zpěvačky Whitney Houston.

 

Culture Beat – Mr. Vain (1993)

Taneční hit Mr. Vain patří k největším hitům hudebního žánru euro dance. Komerčně je skladba s přehledem nejúspěšnější, kterou skupina Culture Beat kdy vydala. Ačkoliv byla vydána na začátku 90. let, píseň Mr. Vain pravidelně získává ocenění za jeden z nejlepších tanečních hitů tohoto období. Hudební server MTV Dance skladbu dokonce vyhlásil jako 65. nejlepší taneční hit 90. let. Klobouk dolů!

 

Zdroj: YouTube, Billboard, MTV Dance

Články, které by tě mohly zajímat