Právě vysíláme

MANDRAGE se rozloučili s fanoušky bez zpěváka VÍTKA! Kdo ho při posledním koncertu nahradil?

2. února 2020 13:10
MANDRAGE se rozloučili s fanoušky bez zpěváka VÍTKA! Kdo ho při posledním koncertu nahradil?

V sobotu proběhl v pražském Foru Karlín úplně poslední koncert oblíbené tuzemské kapely Mandrage. A bohužel bez zpěváka Vítka Starého! Kdo ho tedy během večera nahradil?

Kapela před pár dny prozradila smutnou zprávu o tom, že ruší své turné Dlouhej únor a s hraním končí. Koncerty se totiž prý nemohou uskutečnit kvůli problémům zpěváka Vítka, který zrušení turné sám požadoval.

V sobotu se tedy uskutečnil úplně poslední koncert kapely, kde bohužel Vítek chyběl, a tak ho museli nahradit další zpěváci a zpěvačky českého showbyznysu. Písničky Mandrage tak ve vyprodaném Foru Karlín zazpívali Adam Mišík, Sebastian, Mirai (který prý kvůli vystoupení přesunul svůj vlastní koncert), Katarina Knechtová, Anna K., frontman kapely Imodium Thom, Debbi či členové z kapely Jelen. „Moc děkuju všem, kteří dneska přišli a nevyflákli se na nás,“ poděkoval poté kytarista Mandrage Josef Bolan všem hostům.

Ačkoliv se kapela rozloučila se svými fanoušky bez hlavního zpěváka, Forum Karlín bylo naprosto vyprodané a diváci každého vystupujícího odměnili velkým potleskem. Na konci koncertu pak Josef Bolan řekl, že fandy čeká úplně poslední píseň od Mandrage a celý koncert zakončil slovy Johna Lennona:  „Všechno nakonec dobře dopadne, a pokud to nedopadne, tak to není úplný konec!

Podívejte se, jak vypadal závěr koncertu a vystoupení Sebastiana:

 

Zdroj: Novinky,cz, Expres.cz

Články, které by tě mohly zajímat